انواع دیزل ژنراتور و کاربردهای آن
جهت انتخاب و خرید دیزل ژنراتور قبل از هر کاری باید با انواع دیزل ژنراتور و کاربردهای آنها آشنا شویم.
زیرا ژنراتور های دیزلی با توجه به نوع توان و کاربرد قیمت و قابلیت های خاص خود را دارند.
جهت انتخاب و خرید دیزل ژنراتور قبل از هر کاری باید با انواع دیزل ژنراتور و کاربردهای آنها آشنا شویم.
زیرا ژنراتور های دیزلی با توجه به نوع توان و کاربرد قیمت و قابلیت های خاص خود را دارند.
در واقع دیزل ژنراتورها نقش تولید کننده را برعهده دارند و در زمانی که برق دچار قطعی شده باشد، ژنراتورها برق تولید میکنند. اگر بخوایم تعریف جامع تر ژنراتور را داشته باشیم باید بگوییم که این دستگاه قادر است انرژی شیمیایی را که از طریق سوخت به دست می آورد به نیروی الکتریکی تبدیل کرده و در جهت تامین برق مورد نیاز محیط های مختلف به کار گیرد.
موتور اصلی ترین بخش انواع دیزل ژنراتور است که جریان الکتریکی AC ایجاد کرده و برای تغذیه تجهیزات الکتریکی استفاده میشود.
1- موتور ژنراتور
2- دستگاه تولید برق
3- سیستم سوخت
4- تنظیم کننده ولتاژ
5- اگزوز و سیستم خنک کننده
6- سیستم روغن
7- شارژر باطری
8- صفحه کنترل
9- بخش مونتاژ/قاب
انواع ژنراتورها برحسب مدت زمان و مقدار تولید برق در ضریب های مختلفی طبقه بندی شده اند و بر این اساس مورد استفاده قرار می گیرند. ژنراتورها برحسب قدرت در تولید برق، قابلیت های متفاوتی دارند و می توانند برای مصرف خانگی یا صنعتی مورد استفاده قرار گیرند.
ژنراتورها با توان قدرتی ۵ الی ۳۰ کیلو وات برای مصارف خانگی گزینه بسیار مناسب و قابل قبولی هستند و نوع دیگری از ژنراتورها با قدرت ۳۰ کیلووات الی ۶ مگا وات برای مصارف صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.
از دیگر نکات مهم جهت استفاده از ژنراتورها برق مورد نیاز ژنراتورها می باشد، ژنراتورهای خانگی به شکل تک فاز و ژنراتورهای صنعتی سه فاز می باشد. استفاده از ژنراتورها در محیط هایی چون بیمارستان ها، مراکز دولتی و اماکن تجاری سبب می شود هیچ گاه مشکل قطعی برق بروز نکند و افراد راحتی بیشتری را تجربه کنند.
دیزل ژنراتور اضطراری
همان گونه که از نام این ژنراتور پیداست در مواقع اضطرار که وجود برق لازم و ضروریست کاربرد دارد و مهم ترین کاربرد آن برای محیط هایی همچون بیمارستان ها، ادارات، کارخانه ها و… می باشد.
دیزل ژنراتور دائمی
این ژنراتورها برای مشاغل و مکانهایی که از برق شهری دور هستند و نمیتوانند از برق شهری استفاده کنند، استفاده میشود.
دیزل ژنراتور قابل حمل
با توجه به اینکه این محصول قابلیت جابجایی راحت را برای ما فراهم می کند، برای امکاناتی که نیاز به تولید برق اضطراری در محل های مختلف دارند بسیار مفید و کاربردی است. از دیگر مزیت های این نوع ژنراتور می توان به قدرت بالا و عملکرد مناسب در حین کار اشاره کرد.
دیزل ژنراتور پایه
ژنراتورهای پایه دارای انواع مختلفی می باشند که هرکدام برای کاربرد خاصی طراحی شده اند. این ژنراتورها در مدت زمان های طولانی تری نسبت به دیگر نمونه ها قابلیت انجام کار داشته و قادر به تولید بارهای مختلفی هم هستند. عملکرد این دستگاه به نحوی است که در مدت زمان طولانی بدون هیچ مشکلی به کار پرداخته و آسیبی متوجه آن نخواهد بود.
دیزل ژنراتورهای اینورتر
ژنراتورهای اینورتر در هر بار که موتور میچرخد مقدار قابلتوجهی انرژی الکتریکی تولید میکنند. از اینورترها بیشتر در هتل، فروشگاههای بزرگ و ساختمانهای تجاری استفاده میکنند.
قدرت بالاتر
این دستگاهها به نسبت ژنراتورهای بنزینی و گازی به همان اندازه، خروجی بار بیشتری دارند.
در مقایسه یک ژنراتور گازسوز با نوع دیزلی، متوجه خواهید شد که دیزل ژنراتور میتواند توان تولیدی بیشتری داشته باشد.
نیاز به تعمیر و نگهداری کمتر
معمولاً دیزل ژنراتورها شمع و یا کاربراتور ندارند که این امر ساخت و طراحی آنها را سادهتر کرده و به همین دلیل میتوان بیان کرد که در نهایت نیاز به تعمیر و نگهداری آنها کمتر می باشد.
ماندگاری و دوام بالاتر
ساخت انواع ژنراتورهای دیزلی بهگونهای است که برای طولانی مدت میتوان مقدار قابل توجهی توان را تولید کند.
ایمنتر
این دستگاهها در مقابل انواع بنزینی خود از ایمنی بیشتری برخوردار می باشند، زیرا ژنراتورهای بنزینی به صورت مکرر نیازمند سوخت گیری هستند اما همانطور که میدانید این سوخت قابل اشتعال می باشد و به همین جهت خطرناک است. اما یک دیزل ژنراتور نه تنها به سوخت گیری کمتری نیاز دارد، بلکه دیزل نسبت به بنزین دارای قابلیت اشتعال کمتری نیز میباشد.
داشتن سروصدای کمتر
دیزل ژنراتورهای مدرن به نسبت انواع قدیمی خود سروصدای بسیار کمتری تولید میکنند، زیرا این دستگاهها به دلیل داشتن راندمان بالاتر، نیاز به قدرت کمتری داشته که بدین ترتیب بی سر و صداتر هستند.
شرکت آداک تجهیز افلاک مهر با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تامين كالاي مورد نياز صنايع نفت، گاز و پتروشيمي و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات صنعتی و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است.
این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت بروز انواع تجهیزات صنعتی میتوانید با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید.