پی وی سی PVC که در شیمی با نام پلی وینیل کلراید شناخته می شود، نوعی از پلاستیک می باشد که موارد استفاده بالایی دارد، پی وی سی به صورت کاملا تصادفی توسط یک شیمیدان آلمانی به نام Eugen Baumann در سال 1872 کشف شد. در اوایل قرن بیستم شرکت B.F. Goodrich با اضافه کردن مواد دیگری به آن توانست میزان انعطاف پذیری پی وی سی را بالا ببرد و این امکان را برای این ماده پلاستیک ایجاد کرد که برای اهداف تجاری از آن استفاده شود. پی وی سی از ارزشمندترین محصولاتی می باشد که صنعت پتروشیمی بکار برده می شود.
از صنعت هایی که از پی وی سی در آن بسیار استفاده می شود می توان به صنعت ساختمان سازی اشاره نمود. پی وی سی بدلیل سادگی سرهم بندی و ارزان بودن در صنعت هایی همانند صنعت ساختمان سازی به وفور استفاده می شود. جنس این ماده پلاستیک می باشد که به آن نرم کننده و روان کننده اضافه شده است. لوله های پی وی سی نسبت به اوله های فولادی دارای وزن سبک تر و کاربرد متنوعی هستند که در رنگ هایی همچون طوسی ، سفید و زرد تولید و در اختیار مصرف کننده قرار می گیرند.
لوله پی وی سی علاوه بر سایر کاربردهای خود در صنعت برق نیز بسیار استفاده می شود. از این لوله های جهت عبور دادن انواع سیم و کابل جهت جلوگیری از آسیب های احتمالی سیم و از طرف مقابل محافظت از افراد در مقابل تماس های ناخواسته با برق می باشد. لوله پی وی سی در اکثر بناهای صنعتی، تجاری، اداری، مسکونی و در کل تمامی بناهایی که در انها سیم کشی برق وجود دارد استفاده می شود. لوله های پی وی سی مسیرهایی در داخل دیوار و یا کف زمین برای عبور سیم ها مهیا می کنند که توسط فنر سیم ها از داخل آنها عبور داده می شوند. بدنه لوله پی وی سی عایق، بادوام و غیرقابل اشتعال می باشد.