الکتروموتور گیربکس دار چیست؟
- موتور الکتریکی گیربکس دار افزاینده
- موتور الکتریکی گیربکس دار کاهنده
الکتروموتور اینورتردار چیست؟
تفاوت موتور گیربکسی و اینورتری در چیست؟
•یکی از تفاوت موتور گیربکسی و اینورتری این است که گیربکس سیستم مکانیکی تنظیم سرعت موتور است. اما اینورتر با استفاده از قطعات الکترونیکی برای تنظیم سرعت موتور طراحی شده است.
- •یکی دیگر از تفاوت موتور گیربکسی و اینورتری، این است که گیربکس تاثیری در سرعت موتور ندارد. بلکه با استفاده از چرخ دنده ها مقدار سرعت ثابت موتور را به دیگر سرعت ها تبدیل می کند. اما اینورتر با تغییر شرایط ولتاژ و فرکانس خود سرعت موتور را تغییر میدهد.
- •از آنجا که در طراحی گیربکس ها از قطعات مکانیکی استفاده شده است، مناسب تنظیم سرعت موتورهای دور بالا نیستند. از گیربکس ها فقط برای تنظیم سرعت موتورهای ۷۵۰، ۹۰۰ و ۱۴۰۰ دور استفاده می شود. در سرعت بالای ۳۰۰۰ دور چرخ دنده های گیربکس خراب میشوند. اما از اینورتر می توانیم برای تنظیم سرعت هر نوع موتور با هر مقدار سرعت استاندارد طراحی شده استفاده کنیم.
- •بازه تنظیم سرعت الکتروموتورهای گیربکس دار کم است و معمولاً به شکل دور ثابت و یا تغییر دور محدودی طراحی میشوند. اما با استفاده از اینورتر به راحتی میتوانیم سرعت موتور را در بازه بسیار گستردهای تغییر بدهیم.
- •شرایط کنترل اتوماتیک و یا کنترل از راه دور برای تنظیم سرعت گیربکس ها وجود ندارد. اما اینورترها از قابلیت فرمان پذیری برای تنظیم سرعت تحت شبکه و یا سیگنال آنالوگی برخوردار هستند. میتوانیم سرعت موتور اینورتردار را از طریق PLC تنظیم کنیم.
- •اینورترها از قابلیت صدور فرمان های الکتریکی در طراحی مدار فرمان برق صنعتی نیز برخوردار هستند. از تیغه های طراحی شده در اینورتر ها می توانیم برای ابزارهای کنترل سیستم و یا بخش های مرتبط با موتور الکتریکی استفاده کنیم. این در حالی است که گیربکس های مکانیکی فاقد این ویژگی هستند.
- •اینورترها توانایی تامین امنیت تغذیه موتور الکتریکی را دارند. اینورترها می توانند شرایط اضافه بار و حتی اتصال کوتاه را شناسایی کرده و از آسیب دیدن الکتروموتور جلوگیری کنند. چنین امکاناتی در گیربکس ها با الگوی طراحی مکانیکی وجود ندارد.
- •تقویت گشتاور الکترو موتور وظیفهای است که گیربکس آن را بر عهده دارد. در صورت نیاز به افزایش گشتاور موتور در سرعتهای کم، اینورترها قادر نیستند تا این کار را انجام دهند. این دستگاه علاوه بر کاهش سرعت موتور، قدرت موتور را نیز کاهش خواهد داد. از طرفی گیربکسها میتوانند تا بدون کم کردن قدرت موتور، سرعت آن را کاهش دهند.
- •الکترو موتور گیربکسدار به نسبت اینورتر از شرایط نگهداری سختتری برخوردار است؛ چرا که ساختار آنها از چرخدنده تشکیل شده و برای داشتن عملکردی مناسب به روغنکاری و گریسکاری منظم نیاز دارند. به بیانی دیگر این دستگاهها نیاز دارند تا به طور مداوم، سطح مخزن روغن آنها مورد بررسی قرار بگیرد
نمایندگی فروش انواع الکتروموتور صنعتی
شرکت آداک تجهیز افلاک مهر تبریز با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تامين كالاي مورد نياز صنايع نفت، گاز و پتروشيمي و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات صنعتی و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامی ن نماید. در این راستا این شرکت انواع برندهای ایرانی و خارجی الکتروموتور را با کیفیت و بصورت تک فاز و سه فاز در برندهای الکتروموتور موتوژن، الکتروموتور الکتروژن، الکتروموتور جمکو، الکتروموتور الکتروژن، الکتروموتور زیمنس، الکتروموتور ABB، الکتروموتور گوانگلو، الکتروموتور ایلماز، الکتروموتور کاجیلی، و … را در توان های مختلف و گارانتی و خدمات پس از فروش تحویل مشتریان خود می دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت بروز انواع الکتروموتورهای صنعتی میتوانید با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید.